cover lørdag.jpg

Fadderullan Bergen

frbergen.png

Fadderullan Bergen er navnet på fadderuken ved Handelshøyskolen BI - Campus Bergen, i regi av Fadderstyret ved BI Studentsamfunn avdeling Bergen. Vi samarbeider tett med de andre BI-institusjonene i landet for å kunne tilby våre nye studenter en best mulig studiestart. Fadderullan Bergen er skolens største sosiale arrangement, og er drevet av og for studenter. Årlig har arrangementet rundt 1000 deltakere; nye studenter, faddere og frivillige. Fadderullan Bergen tar i år sted 12.-17. august 2019.

Vårt formål er å skape en minneverdig og sosial studiestart for våre nye studenter, og gi de en varm velkomst til studiestedet, studentsamfunnet og Bergen by. Vår viktigste kjerneverdi er samhold - og vi ønsker at studentene skal kunne utfordre seg selv og danne nye vennskap som vil vare livet ut. Vårt største mål med uken er at studentene skal bli komfortable i sin nye studiehverdag, noe vi bidrar til gjennom våre fadderordninger og ulike arrangementer gjennom uken.

Fadderullan Bergen er et arrangement som er egnet for absolutt alle, med ulike aktiviteter på dagtid og kveldstid. Vi tilbyr også nye studenter en alternativ fadderuke; Fadderullan Active. Vi i Fadderullan setter stor pris på våre samarbeidspartnere og sponsorer. Vi er også svært fornøyde med vårt samarbeid med ledelsen i BIS og skolens administrasjon ved Campus Bergen. 

Har du noen spørsmål rundt selve fadderuken, kan du kontakte oss her, eller finne mer praktisk informasjon her.


 
 

aftermovie fadderuken 2016