Informasjon til faddere og frivillige

I dagene før fadderuken er det viktig at alle faddere og frivillige er forberedte på uken som kommer. Frivillige mottar vaktlister av våre sikkerhets- og frivilligansvarlige.

Faddere skal før helgen motta sin faddergruppe, og må da lage en Facebook-gruppe hvor dere legger til alle fadderbarn. Her skal faddere publisere informasjon om alt mulig, som oppmøtesteder, dress-codes, planer for faddergruppevors og så videre. Jo mer info, jo bedre.

Søndag 12. august 🤠

Kick-Off 22:00. Se Facebook-arrangementet HER.

Mandag 13. august 👩‍🏫

13:00-15:30 Fadder- og frivilligcoaching

NB: Her får faddere tildelt hettejakker og frivillige tildelt t-skjorter. Armbånd løses inn mot billett.

Tirsdag 14. august 🎈

14:30 Oppmøte for faddere.

15:00 Ta imot faddergrupper.

Generell informasjon for uken...

Faddere:
Det er svært viktig at faddere følger vårt program. Dette gjelder både å møte opp til satte tidspunkter, følge kleskoder, og ikke minst; følge våre retningslinjer. Dette er for at fadderbarn skal få mest mulig ut av fadderuken og alle arrangementene Fadderstyret har planlagt. Dette gjelder spesielt undergruppedagen, som i år er gjeninnført. Alltid husk at hovedfokuset er på fadderbarna, slik at de får en varm velkomst til skolen vår! Vårt mål er å gjøre de nye studentene ekstra godt kjent med skolen, studentmiljøet og mulighetene for å engasjere seg. 
Kontaktinformasjon faddere: koordinator-fadderullan.bergen@bis.no

Frivillige:
Vi er avhengige av at dere møter opp til vaktene dere har blitt utdelt. Hvis en krisesituasjon skulle oppstå og dere må bytte vakt, må dere ta kontakt med oss. Frivillige arbeidere vil såklart få tilgang til fadderuken i gjengjeld! 
Kontaktinformasjon frivillige: sikkerhet-fadderullan.bergen@bis.no

Det kan også lønne seg å se Styret for mer detaljert kontaktinformasjon og telefonnumre.

Fadderullan Bergen