Faddervaktordningen i Bergen

Bidrag til trygghet

Gjennom hele planleggingen til årets Fadderullan har vi jobbet tett sammen med Lykkepromille og Sammen (Studentsamskipnaden på Vestlandet, gamle SiB). De jobber for blant annet en trygg og sikker fadderuke, med studentene i fokus. Faddervaktordningen er ett av deres tiltak, hvor studenter og frivillige er på vakt i sentrum. I Bergen deltar omkring 10 000 studenter i fadderuken, noe som krever ekstra vakthold og tilgjengelighet. 

Mat, drikke og hjelp på Torgallmenningen

Bilde: Faddervaktordningen / Facebook

Bilde: Faddervaktordningen / Facebook

Skulle noe skje underveis i fadderuken, er det svært viktig at alle studenter er informerte om Faddervaktordningen. Du finner hjelp i teltet ved den Blå Sten på Torgallmenningen. Her jobber frivillige arbeidere fra ulike studiested for å hjelpe deg. Det serveres boller og vann hvis man er sulten. Har du skadet deg eller trenger medisinsk hjelp, er også Røde Kors tilgjengelig. Finner du ikke veien hjem, trenger veiledning eller annen hjelp, er dette stedet å oppsøke. Faddervaktordningen bærer rundt på en mobiltelefon de vil være tilgjengelig på 24/7. Vaktordningen tar sted i uke 33 (14-19 august), og foregår hver dag fra klokken 22:00-03:00.

Fadderstyret ved BI har også sikkerhet i bakhodet til enhver tid gjennom fadderuken. Vi har frivillige arbeidere på egen (mindre) nattevaktordning samt innleid vakthold. Vi vil også bære rundt på egen vakttelefon som vi er tilgjengelige på 24/7. 

Vakttelefoner

Faddervaktordningens telefonnummer: 95056591

Fadderstyrets telefonnummer: 99467904

Skulle det være mindre, men svært viktige spørsmål, så kan du ringe/sende melding til en av oss i styret på privat mobilnummer. Dette finner du på siden vår om styret.

Fadderullan Bergen