Vi ønsker flere frivillige!

Søk frivillig til BI Bergens råeste fest!

Fadderullan nærmer seg BI og Bergen by med stormskritt. Vi er klare til å ta imot i underkant av 1000 nye studenter og gi de en uforglemmelig velkomst! Med på laget har vi 180 faddere og flere frivillige arbeidere. Vi ønsker likevel flere frivillige, da fadderuken innebærer et stort og variert program som krever mye arbeid. Jo flere som samarbeider om BI Bergens råeste fest, jo bedre blir den!

Arbeidet

Ved frivillig arbeid jobber man som oftest 2 vakter, og får fri tilgang til arrangementet vårt mellom 14.-18. august. Arrangementet byr på ulikt opplegg, flere konserter, aktiviteter og store fester på utesteder.

Arbeidet kan variere fra alt til å stå på post under rebusløp og bar-til-bar, servere øl, bistå styret med ulike oppgaver, jobbe med vedlikehold, salg eller vakthold. Som frivillig jobber man også flere i lag, så jobben er svært sosial. Et vaktskift kan være fra 2-4 timer og 4-8 timer. Dette kommer an på hvilken dag og opplegg du arbeider under. Etter endt skift kan man møtes i grupper, dra på felles vors, og bli med på festen! 

hvordan bli frivillig?

Du fyller inn vårt søknadsskjema, slik at våre sikkerhets- og frivilligansvarlige kan organisere arbeid ut fra når det passer for deg, og de du søker med. Du vil også bli med i en Facebook-gruppe, slik at du har oversikt over andre frivillige samt vaktplanen. Har du andre spørsmål rundt frivillig arbeid, så send en mail til Ane og Amalie på sikkerhet-fadderullan.bergen@bis.no.

Søknadsskjema finner du HER.

Fadderullan Bergen